Skëterrë '43
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Skëterrë '43
Origjinali Skëterrë '43
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Skëterrë '43" prodhim i vitit 1980. Regjia: Rikard Ljarja, Skenari: Bashkim Shehu, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Zef Çoba.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Revoltë në një kamp përqëndrimi fashist në vitin 1943 kundër metodave barbare e terrorit. Të burgosurit kryengritës si: profesori piktori Hekurani, Ariani, Mira, Shpresa organizohen dhe mbajnë lidhje të vazhdueshme me rezistencën jashtë kampit. Me rezistencë të fortë ata arrijnë të shkatërrojnë skëterrën fashiste.

Aktorët

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto