Kontributet e përdoruesit për 46.19.227.197

Kërko tek kontributetZgjeroNgushto
⧼contribs-top⧽
⧼contribs-date⧽

26 janar 2017

2 maj 2016

22 mars 2016

15 shkurt 2016

8 janar 2016

24 nëntor 2015

29 shtator 2015

14 korrik 2015

18 qershor 2015

3 qershor 2014

31 maj 2014

21 maj 2014

27 prill 2014

26 prill 2014

25 prill 2014

24 prill 2014

18 prill 2014

16 prill 2014

15 prill 2014

11 prill 2014

16 mars 2014

19 janar 2014

  • 14:3619 janar 2014 14:36 ndrysh versione +5.453 R Kosovo national football teamFaqe e re: histori Artikulli kryesor : Njohja ndërkombëtare e Kosovës Ekipi kombëtar u formua pas shpërbërjes së ish-Jugosllavisë , dhe ka luajtur një numër të ndeshjeve miqësore . S...

18 janar 2014

30 dhjetor 2013

3 dhjetor 2013

3 tetor 2013