Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi"

 
::::Besoj se nëse biem dakord parimisht për këto, puna rrjedh lehtësisht për çështjen e sintaksës pastaj. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 23 mars 2020 16:59 (CET)
:::::{{@|Klein Muçi}} mendoj se "koronavirus" është më i njohur se "virus koronar", gjithashtu akronimet ndërkombëtare janë "COVID-19" dhe "SARS-CoV-2". – [[Përdoruesi:Βατο|Βατο]] ([[Përdoruesi diskutim:Βατο|diskutimet]]) 23 mars 2020 18:22 (CET)