Ndryshimi mes inspektimeve të "Wikipedia:Kuvendi"

 
:Besoj se është më mirë të përdorim "epidemi" për shtetet specifike sepse nga këndështrimi individual shtetëror mbetet epidemi, nga ai këndvështrimi botëror është pandemi. Ndërsa për sa i përket viteve, s'besoj se ka nevojë të specifikohen. Do të ishte e nevojshme nëse diçka e tillë do të përsëritej në të ardhmen por hëpërhë vetëm 1 pandemi COVID-19 kemi në histori. - [[Përdoruesi:Klein Muçi|Klein Muçi]] ([[Përdoruesi diskutim:Klein Muçi|diskutimet]]) 27 mars 2020 14:25 (CET)
::Une akoma jam per ''koronavirus'', ndersa sa i perket titujve, nuk kam ndonje preference, mjafton te kete kuptim ne shqip, jo si titujt aktuale. Sa i perket zevendesimit te fjales ''pandemi'' me ''epidemi'', edhe une e kam menduar nje gje te tille, por shoh qe ne te gjitha gjuhet, titujt jane ''Pandemia e COVID-19 (ose e koronavirusit) ne Shtet'', keshtu qe duhet menduar me kujdes, ndoshta duhet te lexojme dhe komentet ne Wikipediat e tjera, se perse kane vendosur keshtu. --[[Përdoruesi:Olsi|Olsi]] ([[Përdoruesi diskutim:Olsi|diskutimet]]) 27 mars 2020 20:59 (CET)