Privilegjet e përdoruesit

Zgjedh një përdorues  
Shiko grupet e përdoruesitViewing user rights of user Sadsadas (diskuto | kontribute)

Anëtar i: Përdorues automatikisht të kontrolluar, Redaktorët, Kontrolluesit

Anëtar i nënkuptuar i: Përdorues të vërtetuar automatikisht

Regjistri i privilegjeve

  • 21 gusht 2019 12:46 Liridon diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Sadsadas nga autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues në administrues (temporary, until 21 gusht 2020 12:46), autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (https://sq.wikipedia.org/w/index.php?diff=1986396&oldid=1984620&title=Wikipedia:Administrata/Votimet/Sadsadas&curid=265294)
  • 8 nëntor 2017 21:53 1l2l3k diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Sadsadas nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe Kontrollues (editor i vjeter)
  • 10 nëntor 2014 17:17 Puntori diskuto kontribute ndërroi anëtarësinë e grupit për Sadsadas nga autochecked user dhe Redaktor në autochecked user, Redaktor dhe administrues (Sipas votimit të anëtarëve tjerë në Kuvend)
  • 9 korrik 2013 05:19 Sadsadas diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga autochecked user në autochecked user dhe Redaktor
  • 9 qershor 2013 02:02 Sadsadas diskuto kontribute është promovuar automatikisht nga (asgjë) në autochecked user