Të mos heshtësh

Të mos heshtësh
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Të mos heshtësh
Origjinali Të mos heshtësh
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Të mos heshtësh" prodhim i vitit 1985. Regjia: Spartak Pecani, Skenari: Nexhati Tafa, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Hajg Zaharjan.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Bashkëshorti i Silvit vdes në një aksident…Për një periudhë kohe Silvi humb interesin në jetë. Por jeta vazhdon dhe ajo fillon ta marrë veten. Një dashuri e re e zgjon. Por një ditë ajo zbulon se burri që dashuron Ardi është bashkëpunëtor në një vjedhje të madhe të pasurisë shtetërore. Meqë është dëshmitarja e vetme Ardi i kërkon të ruajë sekretin. Pas një lufte me ndjenjat e veta ajo e denoncon Ardin në organet kompetente.

AKTORET

Redakto

Matilda Makoçi ... Silvi

Ndriçim Xhepa ... Ardi

Sheri Mita ... babai i Silvit

Gëzim Rudi ... Luli

Luiza Hajati

Merita Çoçoli

Donald Kokona

Kastriot Collaku

Marta Burda