Faqja kryesore   Redaktimi   Formatizimi   Lidhjet e brendshme   Lidhjet e jashtme   Faqet e diskutimit   Mbani në mend   Regjistrimi   Direktivë e themelore   Më shumë    

Udhëzues për Fillestarët - Mirë se vini!

Wikipedia është një enciklopedi e redaktuar bashkërisht ku edhe ju mund të ndihmoni. Ky udhëzues do t'ju ndihmojë të bëheni kontribues.

Faqet në vijim do të shpjegojnë karakteristikat e Wikipedisë, duke ju dhënë informacion për komunitetin e Wikipedisë dhe politikat e saj.

Ky është një udhëzues themelor dhe jo përmbledhje e gjërë udhëzimesh. Nëse doni më shumë detaje, do të gjeni lidhje me faqet që përmbajnë më shumë informacion. Gjithashtu shikoni Wikipedia:Ndihmë

Do të gjeni edhe lidhje tek faqet "livadhe" ku mund të ushtroni atë që po mësoni. Provoni gjërat dhe ndjehuni të lirë të eksperimentoni! Askush nuk pengohet nëse bën rrëmujë në faqet "livadhe".

Shënim: Udhëzuesi është ndërtuar sipas pamjes së zakonshme (MonoBook). Nëse jeni regjistruar dhe keni ndryshuar preferencat, vendndodhja e lidhjeve mund të ndryshojë.

Në vazhdim: Si të redaktojmë