Xhinxhopola

fshat në Maqedoni
(Përcjellë nga Xhinxhopolë)

Xhinxhopolë, (maqedonisht: Нижеполе/Nižepole) është fshat në komunën e Manastirit, Maqedoni.

Xhinxhopolë
Нижеполе
Fshat


Demografia

Redakto

Sipas regjistrimit të popullsisë së viti 2002 fshati kishte 186 banorë nga të cilët 30 ishin Shqiptarë, 47 Maqedonë, 4 Turq dhe 105 Vleh.