Zhabjan, (maqedonisht: Жабени/Žabeni) është fshat në komunën e Manastirit, Maqedoni.

Zhabjan
Жабени
Fshat


Demografia

Redakto

Sipas regjistrimit të popullsisë së viti 2002 fshati kishte 155 banorë nga të cilët 154 ishin Shqiptarë, dhe 1 Maqedonas.