Botë e padukshme


Filmi "Botë e padukshme" prodhim i vitit 1987. Regjia: Kristaq Dhamo, Skenari: Vath Koreshi, K. Dhamo, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Peçi.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Përmes një fabule të thjeshtë dhe një dramë psikologjike filmi flet për pasionin ndershmërinë dhe përgjegjësinë e Besmirës një mjeke e cila eksperimenton një auto vaksinë, për përpjekjet e saj kundra njerëzve jo kompetentë dhe të paaftë.

AKTORET

Redakto

Robert Ndrenika

Roza Anagnosti

Eva Alikaj

Kristaq Skrami

Vangjel Heba

Stavri Shkurti

Mimika Luca

Minella Borova

Ilia Shyti

Elida Janushi

Sotiraq Bratko

Andon Qesari

Shkëlqim Basha

Aleksandër Pogaçe

Nertila Koka

Flutura Godo

Lidhjet e Jashtme

Redakto

https://www.youtube.com/watch?v=mCcO3VoJjvY