Sotiraq Bratko

aktor shqiptar

Sotiraq Bratko është një Aktor i mirënjohur Shqiptar i lindur në Korçë8 dhjetor 1951.

Sotiraq Bratko.JPG

FilmografiaRedakto

Referime dhe shënimeRedakto