Të shoh në sy

"Të shoh në sy" film artistik televiziv i realizuar nga RTSh në vitin 1985.

Skenari Nasi Lera.

Regjisor Mevlan Shanaj (Artist i merituar).

Kompozitor Aleksandër Lalo.

Operator Pali Kuke (Artist i merituar). Operator zëri Bardhyl Xhani. Grimi Edmond Lako. Piktor Mitat Çuadari.

Interpretojnë

Redakto

Arben Imami .........Gjergji Morava

Elvira Diamanti .....Diana

Sotiraq Bratko ......Nesti

Birçe Hasko .........Andrea, magazinieri

Stavri Shkurti ......Drejtori

Agim Shuke ..........z. Mina

Karafil Shena .........Shoferi

Aurela Hyseni .......llogaritarja

Gëzim Rudi ..........shoku i Gjergjit

Mimika Luca .........nena e Gjergjit

Shpresa Bërdëllima...bashkeshortja e z.Mina

si dhe P.Panajoti, I. Mato, I. Humçi, M. Muça, K. Gjonça etj.