Njerëz në rrymë

Stampa:Njerëz në rrymë
Arkivi i filmit
Titulli shqip Stampa:Njerëz në rrymë
Origjinali Njerëz në rrymë
Vendi i prodhimit Durrës dhe Korçë

Shqipëri

Viti i prodhimit 1989
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 85:35
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Besnik Bisha

Grigor Stavri

Skenari Viktor Gjika
Autori Teodor Laço
Muzika e filmit Kujtim Laro
Kameramani Vangjush Valla
Drejtori artistik Klement Rota
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Adrian Cerga
Dhimitër Orgocka
Vasjan Lami
Pandi Raidhi
Aktorët tjerë
Zamira Kita
Sheri Mita
Sotiraq Bratko
Justina Aliaj


Filmi "Njerëz në rrymë" është prodhuar nga Kinostudio Shqipëria e Re në vitin 1989, bazuar në romanin me titull Të gjithë lumenjt rrjedhin të shkrimtarit Teodor Laço

Regjia: Besnik Bisha, Grigor Stavri, Skenari: Viktor Gjika, Muzika: Kujtim Laro.

Përmbajtja e filmit Redakto

Arsen Morina po kalon momente dramatike. Ai mezi reagon ndaj dilemës se çdo të ndodhë me familjen dhe gruan e tij Ana që janë në rrezik. Arseni nuk ka ndërmend të vegjetojë por të jetë aktiv në jetë duke kaluar tragjedi të vogla e të mëdha.

AKTORET Redakto