Cirku në fshat


Cirku në fshat është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1977.

Cirku në fshat
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Origjinali Cirku në fshat
Vendi i prodhimit Shqipëri
Viti i prodhimit 1977
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 73:10
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Hysen Hakani
Skenari Skënder Plasari
Kujtim Gjonaj
Muzika e filmit Ferdinand Deda
Kameramani Saim Kokona
Drejtori artistik Haxhi Dersha
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Arben Shaka
Shpresa Garuci
Skëndr Sallaku
Enver Dauti
Aktorët tjerë
Pëllumb Dervishi
Lec Vuksani
Hasan Fico
Ramazan Njala

Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Skënder Plasari, Kujtim Gjonaj, Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Ferdinand Deda.

Përmbajtja Redakto

Agroni është një klloun i njohur cirku që bezdiset nga rokopuja e kafshëve të cirkut. Shemshedini është i mendimit t’i largojë fare këto kafshë nga cirku dhe kështu fillojnë e përfundojnë shumë peripeci humoristike ku edhe kafshët e stërvitura hyjnë në konflikt me njerëzit.

Aktorët në role Redakto

Lidhje te jashtme Redakto

https://www.youtube.com/watch?v=q8lujqAjmIA