Divjaca e Epërme

fshat në Maqedoni
(Përcjellë nga Divjacë e Epërme)
Divjaca e Epërme
Горно Дивјаци
Fshat
Popullsia
 • Gjithsej46


Demografia

Redakto

Fshati Divjaci i Epërm është i banuar tërësisht nga maqedonasit, por popullsia e këtij fshati ka një rënje dhe më 2002 doli se ka vetëm 46 banorë Maqedonas.