Hetimi vazhdon
Arkivi i filmit
Titulli shqip Hetimi vazhdon
Vendi i prodhimit Tiranë
Viti i prodhimit 1988
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 60:25
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Mark Topallaj
Skenari Fatmir Mbroja
Muzika e filmit David Tukiqi
Kameramani Pëllumb Kallfa
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Luiza Xhuvani
Petrit Malaj
Gëzim Rudi
Shpresa Bërdëllima
Aktorët tjerë
Mark Topallaj
Valter Gjoni
Vangjel Toçe


Hetimi vazhdon është një film shqiptar i vitit 1988. Ka si regjizor Mark Topallaj.

Një kufomë gjendet diku në periferi të qytetit. Hetuesit përballen me problemin: kush është vrasësi dhe arësyet që e shtynë në krim? Misteri qartësohet ngadalë sepse vrasësit kryen krime të tjera për të mbuluar të parin.


Aktorët në role

Redakto