Stampa:Një i tretë
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Stampa:Νjë i tretë
Vendi i prodhimit Tiranë
Viti i prodhimit 1988
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 17:00
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Fatmir Koçi
Skenari Fatmir Koçι

Petrit Ruka

Autori Një i tretë

Dritëro Agolli

Muzika e filmit Nina Andoni
Kameramani Gavrosh Haxhihyseni
Drejtori artistik Klement Rota
Prodhuesi i filmit: Kinostudio Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Kol Kaftalli
Audoleon Rubolino

Filmi "I treti në mes" prodhim i vitit 1988. Regjia: Fatmir Koçi, Skenari: Fatmir Koçi & Petrit Ruka, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Nina Andoni.

Përmbajtja e filmit Redakto

Një artist po punon portretin e një djaloshi. Në pjesën e ballit të skulpturës ka një njollë të zezë. Duke e gdhendur atë del një plumb i vogël i vjetër dhe bie në dysheme. Është një kujtim nga e kaluara dhe nga e tashmja.

Lidhje të jashtme Redakto