Kampionati Evropian i Futbollit 2008 kualifikimet Grupi G

Ky artikull ose sektor përmban informacione për ngjarjet të cilat do të zhvillohen në të ardhshmen.
Përmbajtja e këtij artikulli mund të ndryshojë shumë shpejt. Ju lutemi të keni parasysh aktualizimin e detajeve.
Euro 2008 | Grupi A | Grupi B | Grupi C | Grupi D | Grupi E | Grupi F | Grupi G
Grupi G

Këtë grup e përbëjnë 7 (shtatë) ekipe kombëtare nga të ciat dy të parat kualifikohen për të marr pjesë në garat për Kampionatin Evropian të futbollit për vitin 2008.

Ekipet e kualifikuara:
Vendi i parë:
Vendi përcjellës:

Kombëtarja shqiptare

Redakto

Ky është grupi në të cilin merr pjesë Shqipëria...

Ndeshjet

Redakto
Shqipëria : Bjellorusia Bjellorusia : Shqipëra
Data/Ora:
Stadiumi:
Spektatorë:
Refer:
Rezultati:
Golashenues:
Shqipëria:
Bjellorusia:
Komente:
Data/Ora: 2 shtator, 2006,19:00 EEST
Stadiumi: Stadiumi Dinamo, Minsk
Spektatorë: 23,000
Refer: Asumaa, (Finlandë)
Rezultati: 2 – 2
Golashenues:
Shqipëria: Skela 7' nga penaltia dhe Hasi 86'
Bjellorusia: Kalachev 2' dhe Romaschenko 24'
Komente:
Gjithësej: Shqipëria - Bjellorusia : x - x
Shqipëria : Rumania Rumania : Shqipëra
Data/Ora: 6 shtator, 2006, 20:00 CEST
Stadiumi: Qemal Stafa, Tiranë
Spektatorë: 10,000
Refer: Benquerença, (Portugali)
Rezultati: 0 – 2
Golashenues:
Shqipëria:
Rumania: Dică 65', Mutu 75' nga penaltia
Komente:
Stadiumi:
Data/Ora:
Spektatorë:
Refer:
Rezultati:
Golashenues:
Shqipëria:
Rumania:
Komente:
Gjithësej: Shqipëria - Rumania : x - x
Shqipëria : Holanda Holanda: Shqipëra
Data/Ora: 12 shtator, 2007, 20:45 CEST
Stadiumi: Qemal Stafa, Tiranë
Spektatorë: 19,600
Refer: Riley   Anglia
Rezultati: 0 – 1
Golashënues:
Shqipëria:
Holanda: van Nistelrooy '90+1
Komente:
Data/Ora: 11 tetor, 2006, 20:30 CEST
Stadiumi: Amsterdam ArenA, Amsterdam
Spektatorë: 40,000
Refer: Yefet, (Izrael)
Rezultati: 2 – 1
Golashenues:
Shqipëria: Curri 67'
Holanda: Van Persie 15' dhe Beqaj 42' (golit të vetë)
Komente:
Gjithsej: Shqipëria - Holanda : 1 - 3
Shqipëria : Sllovenia Sllovenia: Shqipëra
Data/Ora: 24 mars, 2007, 17:00 CET
Stadiumi: Loro-Boriçi, Shkodër
Spektatorë: 12,000
Refer: Attard, (Maltë)
Rezultati:0 – 0
Golashenues:
Shqipëria:
Sllovenia:
Komente:
Data/Ora: 13 tetor, 2007 - CEST
Stadiumi: Arena Petrol, Celje
Spektatorë: 4,625
Refer: Nuno Pereira, Portugali
Rezultati: 0 – 0
Golashenues:
Shqipëria:
Sllovenia:
Komente:
Gjithsej: Shqipëria - Sllovenia : 0 - 0
Shqipëria : Bullgaria Bullgaria: Shqipëria
Data/Ora: 17 tetor, 2007 - CEST
Stadiumi: Qemal Stafa, Tiranë
Spektatorë: 8,000
Refer: Stuchlik, Austri
Rezultati: 1 – 1
Golashenues:
Shqipëria: Kishishev '32 (ekipit të vetë)
Bullgaria: Berbatov '87
Komente:
Data/Ora: 28 mars, 2007, 18:00 EEST
Stadiumi: Stadiumi Kombëtarë Vasil Levski, Sofia
Spektatorë: 25,000
Refer: Eriksson, (Suedi)
Rezultati: 0 – 0
Golashënues:
Shqipëria:
Bullgaria:
Komente:
Gjithsej: Shqipëria - Bullgaria : 1 - 1
Shqipëria : Luksemburgu Luksemburgu: Shqipëria
Data/Ora: 2 qershor, 2007, 20:30 CEST
Stadiumi: Qemal Stafa, Tiranë
Spektatorë: 8,000
Refer: Silagava, (Gjeorgji)
Rezultati: 2 – 0
Golashenues:
Shqipëria: Kapllani 38' dhe Haxhi 57'
Luksemburgu:
Komente:
Data/Ora: 6 qershor, 2007, 20:15 CEST
Stadiumi: Stade Josy Barthel, Luksemburg
Spektatorë: 4,325
Refer: Malzinskas, (Lituani)
Rezultati: 0 – 3
Golashenues:
Shqipëria: Skela 25' dhe Kapllani 36' dhe 72'
Luksemburgu:
Komente:
Gjithsej: Shqipëria - Luksemburgu : 0 - 5

Komente

Redakto

Komente mbi ndeshjet ...

Tabela

Redakto

'shkurtesat: Nde - Ndeshje, F - fitore, B - Barazime, H - humbje, GDH - Gola të dhënë, GP - Gola të pranuar, DG - Diferenca e golave.

Ekipi Pikë Nde F B H GDH GP DG Kual.
  Romania 26 10 8 2 0 20 5 +15
  Holanda 23 10 7 2 1 13 1 +10
  Bullgaria 19 10 5 4 1 15 7 +8
  Shqipëria 11 10 2 5 3 9 8 +1  
  Sllovenia 11 11 3 2 6 9 14 -5  
  Bjellorusia 7 10 2 1 7 11 20 -8  
  Luksemburgu 3 11 1 0 10 2 22 -20  
  ALB BLR BUL LUX NED ROU SVN
  Shqipëria 1-1 2–0 0-1 0–2 0–0
  Bjellorusia 2–2 0–2 0-1 1-3 4–2
  Bullgaria 0–0 2–1 3-0 1–1 3–0
  Luksemburgu 0–3 1–2 0–1 0–1 0-2 0-3
  Holanda 2–1 3–0 2-0 0–0 2-0
  Rumania 3–1 2–2 3–0 1-0 2–0
  Sllovenia 0-0 1-0 2–0 0–1 1–2

Ndeshjet

Redakto
Data Vendasi Rez. Mysafiri Golashenuesit vendas Golashenuesit mysafir
2 shtator, 2006   Bjellorusia 2–2   Shqipëria Kalachev 2', Romaschenko 24' Skela 7' (p), Hasi 86'
2 shtator, 2006   Romania 2–2   Bullgaria Roşu 40', Marica 54' M. Petrov 82', 84'
2 shtator, 2006   Luksemburgu 0–1   Holanda Mathijsen 26'
6 shtator, 2006   Bullgaria 3–0   Sllovenia Bojinov 58', M. Petrov 70', Telkiyski 79'
6 shtator, 2006   Shqipëria 0–2   Romania Dică 65', Mutu 75' (p)
6 shtator, 2006   Holanda 3–0   Bjellorusia van Persie 33', 78', Kuyt 90+2'
7 tetor, 2006   Romania 3–1   Bjellorusia Mutu 7', Marica 10', D. Goian 76' Kornilenko 20'
7 tetor, 2006   Bullgaria 1–1   Holanda M. Petrov 12' Van Persie 62'
7 tetor, 2006   Sllovenia 2–0   Luksemburgu Novakovič 30', Koren 44'
11 tetor, 2006   Bjellorusia 4–2   Sllovenia Kovba 18', Kornilenko 52', 60', Korytko 85' Cesar 19', Lavrič 43'
11 tetor, 2006   Luksemburgu 0–1   Bullgaria Tunchev 26'
11 tetor, 2006   Holanda 2–1   Shqipëria Van Persie 15', Beqaj 42' (ekipit të vetë)' Curri 67'
24 mars, 2007   Luksemburgu 1–2   Bjellorusia Sagramola 68' Kalachev 25', Kutuzov 54'
24 mars, 2007   Shqipëria 0–0   Sllovenia
24 mars, 2007   Holanda 0–0   Romania
28 mars, 2007   Bullgaria 0–0   Shqipëria
28 mars, 2007   Romania 3–0   Luksemburgu Mutu 26', Contra 56', Marica 90'
28 mars, 2007   Sllovenia 0–1   Holanda van Bronckhorst 86'
2 qershor, 2007   Shqipëria 2–0   Luksemburgu Kapllani 38', Haxhi 57'
2 qershor, 2007   Sllovenia 1–2   Romania Vršič 90+4' Tamaş 52', Nicoliţă 69'
2 qershor, 2007   Bjellorusia 0–2   Bullgaria Berbatov 28', 46'
6 qershor, 2007   Bullgaria 2–1   Bjellorusia M. Petrov 10', Yankov 40' Vasilyuk 5' (p)
6 qershor, 2007   Luksemburgu 0–3   Shqipëria Skela 25', Kapllani 36', 72'
6 qershor, 2007   Romania 2–0   Sllovenia Mutu 40', Contra 70'
8 shtator, 2007   Luksemburgu 0–3   Sllovenia Lavrič 7', 47', Novakovič 37'
8 shtator, 2007   Bjellorusia 1–3   Rumania Romaschenko 20' Mutu 16', 77' (p), Dică 42'
8 shtator, 2007   Holanda 2–0   Bullgaria Sneijder 23', van Nistelrooy 58'
12 shtator, 2007   Bullgaria 3–0   Luksemburgu Berbatov '27, '28, M. Petrov '54 (p)
12 shtator, 2007   Sllovenia 1–0   Bjellorusia Lavrič '3(p)
12 shtator, 2007   Shqipëria 0–1   Holanda van Nistelrooy '90+1
13 tetor, 2007   Bjellorusia 0–1   Luksemburgu Leweck '90+5
13 tetor, 2007   Rumania 1–0   Holanda Goian '71
13 tetor, 2007   Sllovenia 0–0   Shqipëria
17 tetor, 2007   Luksemburgu 0–2   Rumania F. Petre '42, Marica '61
17 tetor, 2007   Holanda 2–0   Sllovenia Sneijder '14, Huntelaar '88
17 tetor, 2007   Shqipëria 1–1   Bullgaria Kishishev '32 (gv) Berbatov '87

Top gola shënues

Redakto
Pozita Lojtari Shteti Gola
1 Adrian Mutu   Rumania 6
2 Martin Petrov   Bullgaria 5
3 Robin van Persie   Holanda 4
4 Edmond Kapllani   Shqipëria 3
Sergei Kornilenko   Bjellorusia
Klemen Lavrič   Sllovenia
Ciprian Marica   Rumania
8 Dimitar Berbatov   Bullgaria 2
Cosmin Contra   Rumania
Nicolae Dică   Rumania
Timofei Kalachev   Bjellorusia
Milivoje Novakovič   Sllovenia
Maxim Romaschenko   Bjellorusia
Ervin Skela   Shqipëria
12 Debatik Curri   Shqipëria 1
Besnik Hasi   Shqipëria
Altin Haxhi   Shqipëria

Shtesë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto