Lista e boksierëve shqiptarë

artikull-listë e Wikimedias

Kjo është lista e boksierëve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.

Përfaqësues të ShqipërisëRedakto

Përfaqësues të KosovësRedakto

Përfaqësues të GjermanisëRedakto

Përfaqësues të ZvicrësRedakto

Përfaqësues të AustralisëRedakto

Përfaqësues të Mbretërisë së BashkuarRedakto

Përfaqësues të Shteteve të BashkuaraRedakto

Përfaqësues të SuedisëRedakto

Përfaqësues të ItalisëRedakto

Përfaqësues të MaqedonisëRedakto

Përfaqësues të KroacisëRedakto

Përfaqësues të FinlandësRedakto

Përfaqësues të AustrisëRedakto

Përfaqësues të ish JugosllavisëRedakto

 1. Ahmet Shala
 2. Afrim majanci
 3. Ali Halimi
 4. Agim Tahiraj
 5. Agim Latifi
 6. Aziz Salihu
 7. Bajram Hashani
 8. Shpetim Shala
 9. Disariot Gashi
 10. Liridon Krasniqi
 11. Ziadin Rama
 12. Bashkim Neziri
 13. Saud Shala
 14. Petrit Dobroshi
 15. Besim Gashi
 16. Bashkim Shala
 17. Beqir Berisha
 18. Besim Brahimi
 19. Enver Hajredini
 20. Cenë Pushkolli
 21. Eset Krajkova
 22. Faruk Ramadani
 23. Faton Ramadani
 24. Faton Salihu
 25. Fefzi Izmaku
 26. Haki Bulliqi
 27. Haki Peci(Luci)
 28. Ilmi Zena
 29. Ismet Dobratiqi
 30. Ismet Haziri
 31. Jurgen Uldedaj
 32. Jeton Plakaj
 33. Muharem Gjocaj
 34. Kreshnik Qato
 35. Luan Krasniqi
 36. Mehmedali Tyrbedari
 37. M. Bogujevci
 38. Myhedin Tyrbedari
 39. Nazif Gashi
 40. Pajazit Halimi
 41. Qamil Pajaziti
 42. Shaip Krasniqi
 43. Shefki Bogujevci
 44. Haxhi Krasniqi

Lidhje të jashtmeRedakto

Të tjerëRedakto