Lista e mundësve shqiptarë

artikull-listë e Wikimedias

Kjo është lista e mundësve më të dalluar shqiptarë në arenën kombëtare dhe atë ndërkombëtare.

Mundës nga ShqipëriaRedakto

Mundësi Kategoria Klubi Shënime*
Abedin Lame Partizani Denis Nuriu 66 Kg Mundje Klasike Dinamo
Altin Kurti ? ? ?
Enis Berisha ? ? ?
Ergis Mirukaj ? ? ?
Ermal Kryeziu ? ? ?
Ervin Mata ? ? ?
Fation Bathorja ? ? ?
Gentian Geraj ? ? ?
Ibir Korkaj ? ? ?
Ilir Cani ? ? ?
Iljiaz Guri ? ? ? i 6 në Evropë
Izmir Hajdari ? ? ?
Jetmir Elezi ? ? ?
Leonard Çakmashi ? ? ?
Sahit Prizreni ? ? ?
Semir Cengu ? ? ?
Iirian Beqiri ? ? ?
Mirjan Elezi ? ?

Agron Kataroshi 15.07.1966 peshat: 90 kg

Ekipet: Perparimi-Partizani

Kampion: Shqiperie dhe vendi i 2 ne ballkan.


Mundës nga KosovaRedakto

 1. Sadat Kurshumliju
 2. Bujamin Dashi
 3. Labinot Kosumi
 4. Ardian Berisha
 5. Avdi Syla
 6. Avdyl Salihu
 7. Skender Kkokollari
 1. Sedat Rukovci
 2. Egzon Shala
 3. Harun Flugaj
 4. Fatos Durmishi
 5. Selajdin Derguti
 6. Hamdi Syla
 1. ILir Zeka
 2. Kastriot Kosumi
 3. Mirsad Krasniqi
 4. Mustaf Syla
 5. Shaban Sejdiu
 6. Shaban Terrstena
 1. Sylejman Shala
 2. Shefki Durmishi
 3. Valon Dragusha

Të tjerëRedakto

 • Besar Shala
 • Alban Sopa
 • Bajram Shala
 • Edon Shala
 • Egzon Shala
 • Behar Ramshaj
 • Pajtim Shala
 • Kastriot Sedolli
 • Labinot Sedolli
 • Mitat Gashi
 • Feim Gashi
 • Skender Kokollari
 • Harun Fluga