Liza Laska

Liza Laska lindi më 6 shkurt të vitit 1926Vlorë, Shqipëri, është aktore shqiptare që mban titullin "Artiste e merituar".

Liza Laska
U lind në6 shkurt 1926
Kombësiashqiptare
Shtetësiashqiptare
Profesioniaktore
TitulliArtiste e Merituar

Filmografia

Redakto
 1. Një ditë e mrekullueshme (2002)
 2. Vdekja e burrit, (1991)
 3. Kthimi i ushtrisë së vdekur, (1989)
 4. Familja ime, (1987) .... Teta Kalina
 5. Dhe vjen një ditë, (1986)...Nena e Llano Bletes
 6. Gurët e shtëpisë sime (1985)
 7. Vendimi, (1984) si nëna
 8. Dritat e qytezës, (1983)
 9. Në prag të lirisë, (1981)
 10. Plumba perandorit, (1980)
 11. Liri a vdekje, (1979)
 12. Gunat mbi tela, (1977)
 13. Lulekuqet mbi mure, (1976)...shërbyese e Strehes Vorfnore
 14. Dimri i fundit, (1976)
 15. Shtigje lufte, (1974)
 16. Brazdat, (1973)
 17. Malet me blerim mbuluar, (1971)

Burimet

Redakto