Lundrimi i parë

Lundrimi i parë
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Lundrimi i parë
Vendi i prodhimit Durrës Shqipëri
Viti i prodhimit 1984
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 47:05
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Hysen Hakani
Skenari Shefqet Tigani
Muzika e filmit Agim Krajka
Kameramani Vangjush Valla
Drejtori artistik Teodor Siliqi
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Stavri shkurti
Ndrek Luca
Vangjel Heba
Krista Skrami
Aktorët tjerë
Mina Koxhaku
Arben Latifi
Ketrin Gjonçe
Lida Hoxha

Filmi "Lundrimi i parë" prodhim i vitit 1984. Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Shefqet Tigani, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Agim Krajka.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Në ekuipazhin e anijes “Shqiponja” ka kohë që zien debati për gjetjen dhe studimin e zonave të gjuetisë së peshkut. Mes debateve fillon punën Petriti një oficer i ri marine. Ai përkrah kapiten Borakun që ngulmon në futjen e metodave të reja për kapjen e peshkut.

Aktorët në role

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto

https://www.youtube.com/watch?v=lEDY-DX6rIw