Millosheva
Милошево
Fshat
Popullsia
 • Gjithsej50

Gjeografia

Redakto

Fshati Milloshevë është fshat i Komunës së Krushevës, Republikës së Maqedonisë.

Demografia

Redakto

Fshati ka një popullsi të vogël si pasojë e shtimit të vogël të popullatës sllave. Është i banuar nga maqedonasit dhe Serbët.

Tabela e Popullsisë

Redakto
Kombësia Banorë %
Maqedonas 38 76 %
Serbë 12 24%