Muzhencka

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit

Muzhencka është një fshat në Shqipëri...

Muzhencka
Noimage.png

Gjeografia Redakto

Demografia Redakto

Ekonomia Redakto

Historia Redakto

Shih dhe këtë Redakto


Lidhje të jashtme Redakto