Qeshibesi

fshat në Shqipëri, në Qarkun e Beratit
(Përcjellë nga Qeshibasi)

Qeshibesi është një fshat në Shqipëri në rrethin e Skraparit, kufi me Përmetin, pjesë e krahinës së Dangëllisë.

Qeshibesi
Noimage.png

Qeshibesi ka fiset: Mustafaj, Fetahu, Liço, Lako, Bramo, Zenuni, Zeneli, Telhaj, Turhani, Muço, Ismaili. Qeshibesi shtrihet rrëzë malit të Miçanit (1580 m). Në Qeshibes rritet sherebeli bio, çaj mali bio.Popullsia e pakët që vazhdon jeton aty merret me blegtori dhe pak me bujqësi.

Gjeografia

Redakto

Demografia

Redakto

Ekonomia

Redakto

Historia

Redakto

Shih dhe këtë

Redakto


Lidhje të jashtme

Redakto