Një jetë më shumë
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Një jetë më shumë
Viti i prodhimit 1986
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 61:54
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Gëzim Erëbara

Gavrosh Haxhihyseni

Skenari Luan Rama
Muzika e filmit Thoma Simaku
Kameramani Spartak Papadhimitriu
Drejtori artistik Teodor Siliqi
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Elert Ajazi
Kristaq Skrami
Enea Yhegu
Shpëtim Shmili
Aktorët tjerë
Alban Dashi
Zhani Petro
Ilia Shyti
Anila Llaçi

Filmi "Një jetë më shumë" prodhim i vitit 1986.

Regjia: Gëzim Erëbara, Gavrosh Haxhihyseni, Skenari: Luan Rama, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Thoma Simaku.

Përmbajtja e filmit Redakto

Gjatë një bombardimi Çaku humb prindërit dhe shpëtohet nga një partizan. Bashkë me një shok të tijin që imitonte Çaplinin dhe ëndërronte të bëhej artist një ditë Çaku kërkon partizanin që i shpëtoi jetën derisa e gjejnë. Ky takim dhe dashuria e kujdesi për femijët e luftës ndryshon jetën endacake të Çakut.

Aktorët në role Redakto