Për momentin ka 81.742 artikuj.
 

Kërko · Si redaktohet një faqe · Pyetje dhe përgjigje · Kuvendi · Kategoritë · Artikuj perfekte · Indexi A-ZH
Përdoruesi:Eagleal/wikipedia/warning

Redakto


Stampa:En However, if you feel that there has been a mistake in your blocking, please appeal this block by adding the text {{unblock|Your reason here}} below or email the administrator who blocked you. Your reason should include your response to this issue.
Stampa:Sq Sidoqoftë, nëqoftë se ka qënë ndonjë gabim në bllokimin tuaj, shtoni {{unblock|Arsyeja ketu}} më poshtë këtij mesazhi, ose i dërgoni një email administratorit që ju bllokoi. Arsyeja duhet të përfshij përgjigjen tuaj e këtij problemi.

Për Admin: Eagleal/wikipediamain (block logipblocklistrangeblocksglobal blocksautoblockscontribsdeleted contribscreation logchange block settingsunblock)  1. REDIRECT Stampa:Bashkësia2
Wikipedia mbahet nga Fondacioni Wikimedia, një fondacion pa përfitime i regjistruar në Florida, ShBA. Wikimedia mban edhe disa projekte të tjera Wiki:
WikiLibra WikiFjalori WikiCitate WikiBurime WikiSpeciet WikiLajme Commons Meta-Wiki