alEagle
Meant to be Albanian.
Ndodheni në Eagleal/Projekte/EagleBot
Të tjera

Vëndi Web
aleagle.altervista.org
AlbaniaBack::Beta

Legacy

Contents

Arkivat e disktumit

Projekt per rrobotim tim EagleBot, qe merret me faqen Tung. Ky rrobot i asistuar nga une, çon në faqet e diskutimeve te perdoruesve te ri Nje faqe Tung, dhe nje Faqe Tung te diskutimi ku ka edhe disa shpjegime te shkurtra per perdorimin e diskutimeve.

Log-un e gjeni ketu te Wikipedia:Tung log

Funksione te avancuara:

  • Kontrollim i emrave (nofkave - username), ne qofte se ka sharje, spam apo te tjera...
  • Reportim i tyre te faqja: User:EagleBot/Report
  • Mundesia e administratorve te kontrollojne vleshmerin e emrave, ti bllokojne apo jo...
  • Firëm e rastësishme (e përdoruesve expert) në mënyrë që përdoruesit e rinj ta ken më të shpejt komunikimin me anëtarët e vjetër qe duhan te japin kete ndihme.
[Shmb.] Vihet faqja tung nga roboti me nje firem te rastesishme. Perdoruesi i ri nuk e di qe ia vuri {tun} nje rrobote por nje perdorues. Ai shikon firmen, dhe nese do te pyes per diçka mund e ka me te thjeshte. Kjo eshte nje menyre per ti thjeshtesuar punen perdoruesve te rinj.

Per me shume informacione Dergoni nje mesazh te:

User Redakto

Mirë se vini Eagleal/Projekte/EagleBot  Diskutimet e mia   (Dërgo një mesazh)

I/E nderuar Eagleal/Projekte/EagleBot anëtarët e Wikipedias ju urojnë mirëseardhjen (Welcome to the Albanian Wikipedia).

Ndodheni në fletën tuaj personale. Këtu mund të gjeni faqen tuaj të diskutimeve. Për tu futur më lehtë në rrjedhat e Wikipedias dhe për të rritur frytin e punës suaj, ju këshillojmë të shfletoni faqet e ndihmës dhe çështjeve administrative rreth projektit, ndërsa për të ushruar shikoni livadhi. Mos harroni se Wikipedianët janë punëtorë vullnetarë dhe ndihmojnë me gjithë dëshirë, prandaj mos kini turp të pyesni.

Anëtarët e Wikipedias

 
Wikipedia Shqip ka 160.224 Përdorues.

User Talk 1 Redakto

 
Mirë se vini në faqen Tuaj të diskutimit!

I/E nderuar Eagleal/Projekte/EagleBot anëtarët e Wikipedias ju urojnë mirëseardhjen (Welcome to the Albanian Wikipedia). Ndodheni në fletën tuaj të diskutimit. Këtu mund të gjeni faqen tuaj personale. Për tu futur më lehtë në rrjedhat e Wikipedias dhe për të rritur frytin e punës suaj, ju këshillojmë të shfletoni faqet e ndihmës dhe çështjeve administrative rreth projektit, ndërsa për të ushruar shikoni livadhi.

 
 

Këshilla të shpejta:

  • Për të hapur një diskutim të ri, shtyp butonin (+) dhe mbush fushat (Fig.1).
  • Kujtohu që të firmosësh në fund të mesazhit me emrin (account) tënd, kur ndërhyn në diskutime, duke shtypur atë buton (Fig.2).
Një përshëndetje dhe mirëseardhje edhe nga unë. Në qoftë se ke nevojë për ndonjë gjë pyet edhe mua. EaglealDiskuto►

User Talk 2 Redakto

 
Wikipedia në Shqip

Tungjatjeta Eagleal/Projekte/EagleBot, një mirëseardhje në Wikipedinë, Enciklopedia e Lirë, në gjuhën Shqipe!

Mund të fillosh direkt me kontributin tënd, këtu gjën Ndihmën e Wikipedisë (anglisht), këtu Si redaktohet një faqe. Ne të këshillojmë ti çosh pyetjet e tua te Kuvendi, ku do të kesh përdgjigje më të shpejtë. Kujtohu:

  • Nuk mund të çosh material me të drejta autori. Në qoftë se do të çosh materialin tënd që e ke publikuar në vënde të tjerë, mund të na pyesësh ne.
  • Duhet të përdorësh • gërmat Ë, Ç, ë, ç në fjalët e duhura dhe • të shkruash në gjuhën shqipe dhe në një pikëpamje neutrale.

Për çdo informacion mund të pyesësh te Wikipedia:Kuvendi, një administrator ose një përdorues aktiv duke kontrolluar te "Ndryshime së fundmi".

 
Te rrethi i kuq: Hap një seksion diskutimi të ri (Fig.1)

 
Te shigjeta e kuqe: Vendos firmën (Fig.2)

Këshilla të shpejta:

  • Për të hapur një diskutim të ri, shtyp butonin (+) dhe mbush fushat (Fig.1).
  • Kujtohu që të firmosësh në fund të mesazhit me emrin (account) tënd, kur ndërhyn në diskutime, duke shtypur atë buton (Fig.2).

Punë të mbarë nga të gjithë Wikipedianët!

Një përshëndetje dhe mirëseardhje edhe nga unë. Në qoftë se ke nevojë për ndonjë gjë pyet edhe mua.