Sellca (Krushevë)
Fshat
Administrimi
Shteti Flamuri Maqedonia e Veriut
Rajoni Pellagonia
Komuna Krushevë


DemografiaRedakto

Fshati Sellca ka një popullsi të vogël prej vetëm 22 banorësh dhe është në fazën e shuarjes.Është i banuar vetëm nga maqedonasit.