Sotiraq Çili

politikan shqiptar

Sotiraq Çili u lind në Korçë me 15 mars 1942. Është një aktor shqiptar. Mbaroi Institutin e Lartë të Arteve për aktor në Tiranë dhe për shumë vite ka qenë aktor i teatrit “A.Z. Çajupi” të Korçës. U nda nga jeta më 20 gusht 2017.

Filmografia Redakto