Kush është vrasësi
Arkivi i filmit
Titulli shqip Kush është vrasësi
Vendi i prodhimit Durrës
Shqipëri
Viti i prodhimit 1989
Zhanri Dramë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Mark Topallaj
Skenari Mark Topallaj
Peçi Dado
Autori Satvri Madhi
E fshehta e paketës porti
Muzika e filmit Maksim Shehu
Kameramani Bashkim Asllani
Drejtori artistik Josif Kromidha
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Gjergj Topallaj
Shkëlqim Basha
Gjergj Gjika
Fotaq Xheka
Aktorët tjerë
Liri Lulshi
Stavri shkurti
Viktor Gjoka
Sotiraq Çili


Filmi "Kush është vrasësi" është prodhuar në vitin 1989. Regjia: Mark Topallaj, Skenari: M. Topallaj & Peçi Dado, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Maksim Shehu

Përmbajtja e filmit

Redakto

Trajtohet puna e madhe e Gjergjit dhe shokëve të tij të sigurimit për të eleminuar një grup të rrezikshëm sabotues të udhëhequr nga Thimi Dino i cili zbulohet nga bashkëpunimi me njerëzit e zakonshëm.

Aktorët në role

Redakto

Lidhje te jashtme

Redakto

https://www.youtube.com/watch?v=aIqXrQ4gu-8