Një udhëtim i vështirë
Arkivi i filmit
Titulli shqip Një udhëtim i vështirë
Vendi i prodhimit Durrës
Shqipëri
Viti i prodhimit 1977
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Petrit Llanaj
Xhezair Dafa
Skenari Petrit Lanaj
Bashkim Hoxha
Haxhi Rama
Muzika e filmit Shaqir Kodra
Kameramani Jovan Kondakçi
Leonel Konomi
Drejtori artistik Josif Kromidha
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Demir Hyskja
Pandi Siku
Sotiraq Çili
Elez Kadria
Aktorët tjerë
Vangjel Heba
Hysen Bashhysa
Pavlina Leka
Spiro Urumi

Një udhëtim i vështirë është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1977. Regjia: Petrit Llanaj, Xhezair Dafa, Skenari: Petrit Llanaj Bashkim Hoxha, Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Shaqir Kodra.

Përmbajtja e filmit Redakto

Miti, një punëtor i vjetër dhe Sokoli një shofer i ri bëjnë gjithë përpjeket për të transportuar në rrugë të vështira që nga porti i Durrësit deri në një uzinë të rëndësishme një kullë të lartë metalike që nuk e merr dot asnjë tjetër përsipër.


Aktorët në role Redakto

në episode Redakto