Sullarë e Poshtme, (maqedonisht: Долно Свиларе/Dolno Svilare) ёshtё fshat nё komunën e Sarajit, Maqedoni.

Sullarë e Poshtme
Долно Свиларе
Fshat


Demografia

Redakto

Sipas regjistrimit të popullsisë së viti 2002 fshati kishte 2010 banorë nga të cilët 1998 ishin Shqiptarë, 6 Maqedonas, dhe 6 tjetër.