Tre ditë nga një jetë
Arkivi i filmit
Titulli shqip Tre ditë nga një jetë
Origjinali Tre ditë nga një jetë
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Lisenko Malaj
Skenari Teodor Laço,
Muzika e filmit Hajg Zaharjan
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e re
Aktorë kryesorë
Bujar Asqeriu
Kastriot Çaushi
Thimi Filipi
Birce Hasko
Aktorët tjerë
Vangjel Heba
Jani Riza
Ndriçim Xhepa

Tre ditë nga një jetë është film shqiptar i prodhuar në vitin 1986 me regji nga Lisenko Malaj, skenarist Teodor Laço, producent Shqipëria e re dhe me muzikë të komponuar nga Hajg Zaharjan.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Dy regjisorë të rinj Iliri dhe Sandri po punojnë për një film të ri që i merr ngjarjet nga betejat kundër nazistëve gjatë luftës së Dytë Botërore. Xha Tanushi heroi i filmit bëhet pika kyçe për të gjitha episodet e filmi.

Interpretojne

Redakto

Burimet

Redakto