Vrasje në gjueti

(Përcjellë nga Vrasje ne gjueti)
Vrasje në gjueti
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Vrasje në gjueti
Origjinali Vrasje në gjueti
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Prodhuesi i filmit:
Aktorë kryesorë

Filmi "Vrasje në gjueti" prodhim i vitit 1987. Regjia: Kujtim Çashku, Skenari: Neshat Tozaj, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Hajg Zaharian.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Tre shokë Fredi, Aleko dhe Pertefi shkojnë për gjueti. Dikush qëllon gabimisht Pertefin dhe e vret. Megjithatë asnjë nuk është i sigurt kush është vrasësi i vërtetë. Aleko që e ka qëlluar vërtet Pertefin pa dashje nuk ka kurajë ta pranojë fajin. Ai përpiqet të përdorë dyshimet dhe ndenjat e fajit.

Aktorët

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto