Wikipedia:Wikimedians of Albanian Language User Group/Anëtarët

Kjo është një listë e anëtarëve dhe njerëzve që kanë shprehur mbështetjen e tyre për grupin dhe interesin e tyre për pjesëmarrje në aktivitetet e grupit.

Çdokush që është i interesuar të mësojë më shumë për Wikipedia-n, Commons, Wikidata ose projekte të tjera të Wikimedia-s, mund të shtohen si anëtarë. Nuk kërkon njohuri paraprake për këto projekte, për të qenë anëtar. Nëse doni të organizoni një Wiki-event na tregoni dhe ne do t'ju ndihmojmë ta bëni këtë. Ose nëse dëshironi të loboni në një institucion rreth përmbajtjes së lirë si administrata publike, ju lutem na tregoni dhe ne do t'ju japim të gjitha burimet që kemi për ta bërë të mundur atë.

MembersRedakto

Interested in participatingRedakto