Antoneta Fishta

Antoneta Fishta (Vjenë, 22 Janar 1922 - Itali, 26 Tetor 2006) ka qenë aktore e Teatrit Migjeni dhe kinematografisë shqiptare.[1] Për dekada kishte një bashkëpunim të ngushtë me kinematografinë shqiptare që nga fillimet e saj. Në rolet e saj si aktore kishte një temperament të shquar si në role pozitive dhe në atë negative.

Filmografia Redakto

Referime Redakto

  1. ^ Xhahid Bushati (2019). Teatri "Migjeni, kujtesa e një qyteti. Tiranë: Albas. fq. 41. ISBN 9789928300904.