Fjalë pa fund

Fjalë pa fund
Arkivi i filmit
Titulli shqip Fjalë pa fund
Origjinali Fjalë pa fund
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Spartak Pecani
Skenari Natasha Lako
Muzika e filmit Aleksander Lalo
Kameramani Saim Kokona
Drejtori artistik Teodor Siliqi
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Vladimir Muzha
Luiza Papathanasi
Xhuljeta Kulla
Marko Bitraku
Aktorët tjerë
Marika Kallamata
Drita Pelingu

"Fjalë pa fund" është film shqiptar i vitit 1986 me regji nga Spartak Pecani, skenari nga Natasha Lako, muzikën kompozoi Aleksander Lalo, kurse producent ishte Shqipëria e Re.

Përmbajtja e filmit

Redakto

Bardhyli dhe Madalena janë një çift i sapomartuar. Ata jetojnë të lumtur dhe në harmoni deri në momentin kur Bardhyli ndikohet nga fjalët e komshinjve të panjohur. Midis bashkëshortëve fillojnë zënkat dhe zemërimi. FJALE PA FUND I BERATIT LUIZA XHUVANI MAGDALENA FJALE PA FUND I BERATIT.

Aktorët

Redakto

Lidhje të Jashtme

Redakto

https://www.youtube.com/watch?v=aBpwngsLPZA