Detyrë e posaçme
Arkivi i filmit
No cover.png
Titulli shqip Detyrë e posaçme
Origjinali Detyrë e posaçme
Vendi i prodhimit Shqipëri
Viti i prodhimit 1963
Gjuha origjinale Shqip
Për moshën ≥12
Ekipi realizues
Regjia Kristaq Dhamo
Skenari Safet Kurti
Muzika e filmit Pjetër Gaci
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e re
Aktorë kryesorë


Detyrë e posaçme është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1963. Regjia: Kristaq Dhamo, Skenari: Safet Kurti, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Pjetër Gaci.

Përmbajtja e filmitRedakto

Filmi është bazuar në ngjarje reale të viteve ‘50. Tomorri është i infiltruar në një grup të agjenturave të huaja. Ai fiton besimin e Zylfiut, Eminesë, Ndrek Gjergjit të lidhur me agjenturat dhe Anton Murrizit që vjen nga jashtë. Kështu Tomorri zbulon dokumente sekrete baza dhe mjete komunikimi. Tomorri lufton për të shkatërruar këto agjentura.

AktorëtRedakto