Diskutim:Shqipëria/Arkivi 1

Latest comment: 24 ditë më parë by InternetArchiveBot in topic Internet Archive Bot
Kjo faqe këtu është vetëm për diskutim mbi artikullin Shqipëria/Arkivi 1. Wikipedia nxit diskutimin mes vullnetarëve të saj dhe nuk do të censurojë komente bazuar në pikëpamjet ideologjike ose politike. Wikipedia nuk do t’i ndryshojë komentet. Ato ose do të publikohen, ose do të fshihen nëse nuk u binden rregullave kryesore.
Fillo një temë të re diskutimi.
Ju lutemi nënshkruani me: – ~~~~

Të gjitha komentet u nënshtrohen këtyre rregullave:

  • Përmbajuni temës!
  • Nuk lejohen: sharje, fyerje, fjalor i papërshtatshëm, gjuhë që përmban urrejtje, sulme personale, thirrje për dhunë apo çdo qëndrim tjetër jo i rregullt.
Kjo faqe është një arkiv i diskutimeve të përfunduara. Për pasojë përmbajtja e saj nuk duhet ndryshuar më. Për të diskutuar mbi një temë të kaluar mund të përdoret faqja aktuale e diskutimeve, ku mund të bëhet një shënim që ka lidhje me titullin apo pjesën e diskutimit të këtij arkivi.


Kutia e Re

Redakto

Sot do vendosim për ose kundër një Kuti e re për këtë artikull. Kutia e re ka shumë avantazhe dhe më shumë informacione, është e qartë dhe e bukur. Kjo lloj stampë mund të përdoret dhe për shtete tjetër. Shkruani:
{{PËR}} + Nënshkrimi
{{KUNDËR|arsyra}} + Nënshkrimi

Këtë subjekt mund të parashtrohet në Wikipedia:Kuvendi - --AXRL 9 Janar 2011 23:43 (CET)

Si mund te barazoni vllehet me romet?

Redakto

Lexova dicka ne artikullin mbi Shqiperine qe me beri te dyshoj se eshte shkruar nga nje i huaj ose dikush qe nuk ka jetuar kurre ne Shqiperi. Ky person kishte vene romet dhe vllehet ne te njejten kategori, megjithese romet jane me prejardhje nga India, kane lekure te zeshket, dhe flasin hindishte, kurse vllehet kane prejardhje iliro-dako-romake dhe flasin gjuhe latine e kane lekure te bardhe. (Edvini 30 dhjetor 2011 01:24 (CET))

Kërkesë redaktimi më 15 Shtator 2013

Redakto

Tani, Kryeministri i Shqiperise eshte Edi Rama. Stefan Kohl (diskutimet) 15 shtator 2013 11:28 (CEST)

Ismet Asllani

Redakto

Hi can anyone help me improve this article about Ismet Asllani? Link: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ismet_Asllani

On advance thanks!

Makolli86 (diskutimet) 16 maj 2016 22:47 (CEST) Makolli86 (diskutimet) 16 maj 2016 22:47 (CEST)

@Makolli86 Hi, what do you exactly want to improve to that article? I mean, do you need extra information about biography, more references or anything else like that? Ktrimi991 (diskutimet) 1 qershor 2016 21:29 (CEST)
@Ktrimi991 Thanks for replying. I would like to add two pictures in Wikipedia of Ismet, which are found on these two articles: http://gazetadielli.com/ismet-asllani-heroi-qe-nderoi-kosoven/ (Ismet Asllani) & http://botasot.info/lajme/529157/17-vite-me-pare-u-vra-luftetari-ismet-asllani/ (Ismet and his two brothers, Muharrem and Nazim Asllani, who also got killed by the Serbs during the war).
These two pictures belong to the family Asllani. The newspapers have got the permission from the family Asllani to use them on their articles. I have got green light to do the same.
Due to this, I have previously added the pictures in Wikipedia but some authors here in Wikipedia have removed them.
Moreover, I would like other authors here in Wikipedia to find more information about Ismet Asllani and further improve this article. Yes, writing more about his biography. The articles I have found writes much more about Ismet Asllani. And I believe there are also other articles and maybe books writing about this amazing human being. Makolli86 (diskutimet) 4 qershor 2016 20:20 (CEST)
@Makolli86 Have you contacted the Asllani family? If yes, it is easy to upload that photo again, if you haven't then we have to solve this problem in another way. Ktrimi991 (diskutimet) 4 qershor 2016 23:04 (CEST)
@Ktrimi991 Hi again, no I don't have the pictures, but I have got the permission from the Asllani family to write about Ismet. I could ask the family about the pictures. But wouldn't it be easier to use the pictures from the articles linked above? The pictures belong to the Asllani family, so we are not breaking any copyrights. Makolli86 (diskutimet) 6 qershor 2016 20:49 (CEST)
@Makolli86 Yep, the pictures belong to the Asllani family, but what admins want is you to prove you have permission from the family to use those pictures and to show them on public, as WikiCommons is a public place. Personally I suggest you to ask admin if you can upload those pictures only for limited use. You have firstly to read this [1]. Also, why don't you ask here [2], I think there must be someone who can help you. Hope you find a solution. Best. Ktrimi991 (diskutimet) 10 qershor 2016 16:09 (CEST)

Ismet Asllani

Redakto

Can anyone help me improve an article in Wikipedia? Link: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ismet_Asllani Makolli86 (diskutimet) 16 maj 2016 22:48 (CEST)

@Makolli86 Hi, what do you exactly want to improve to that article? I mean, do you need extra information about biography, more references or anything else like that? Ktrimi991 (diskutimet) 1 qershor 2016 21:29 (CEST)

Ndryshime te lidhjet e jashtme

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Tani sa ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Kam bërë këto ndryshime:

Kur të keni mbaruar së shqyrtuari ndryshimet e mia, mund të ndiqni udhëzimet te stampa më poshtë për të rregulluar çdo problem me adresat.

Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raporto bug) 10 shtator 2019 08:56 (CEST)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 7 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Gjithashtu aty mund të gjeni informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 24 shtator 2019 12:51 (CEST)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 8 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 22 janar 2020 15:38 (CET)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 9 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 19 mars 2020 10:54 (CET)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 9 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 15 maj 2020 23:50 (CEST)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 0 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 8 shkurt 2021 00:45 (CET)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 21 gusht 2021 11:15 (CEST)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 7 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 9 tetor 2021 03:37 (CEST)

Modifikim i popullesise

Redakto

Sipas zyres se gjendjes civile nr i popullesise sipas rregjistimit te shkurtit 2009 eshte 4,249,942. Mendoj se duhet perditesuar ne WIki! Flm. – Komenti i mëparshëm i pa firmosur ishte shtuar nga Muzaka (diskutimiredaktime) 14 Shkurt 2009 20:35 (CET).

Ne qofte se mund te verifikohet saktesia e informacionit tend, atehere do ta perditesojme faqen.
Pershembull nje dokument, konferenc shtypi, apo tjeter, ne nje faqe rrjeti, apo jo, qe deklaron kete gje. --  eagleal  14 Shkurt 2009 20:55 (CET)

>>http://www.shekulli.com.al/2009/02/gjendja-civile-pergatit-listat-e-zgjedhesve-gjithsej-3133248-votues.html

>>http://sq.wikipedia.org/wiki/Lista_e_shteteve_sipas_numrit_t%C3%AB_banor%C3%ABve – Komenti i mëparshëm i pa firmosur ishte shtuar nga Muzaka (diskutimiredaktime) 14 Shkurt 2009 21:19 (CET).

Ne fillim, te lutem te vendosesh firmen duke shtypur te butoni   ne fund te çdo komenti qe vendos.
Si burime mund te merret vetem ai i Shekullit. Problemi, per kete duhet vendosur edhe me te tjeret, eshte qe gazeta nuk ka vendosur nje burim (per te saktesuar informacionet e saj) nga nje dokument zyrtar i gjendjes civile. Kjo te pakten eshte opinioni im. Le te presim te tjeret çfare do vendosin. --  eagleal  14 Shkurt 2009 21:28 (CET)
Domethene per mua, eshte me mire te presim nje dokument ose deklarat zyrtare nga shteti. --  eagleal  14 Shkurt 2009 21:31 (CET)

ndf

gabime drejtshrkimore

Redakto

kush i ka shkruar keto fjali analfabetet dhe është ndërkombëtar e njohur si Albania

↑ Një tjetër moto sidomos në kohën e Enverit është: Feja e Shqiptarit është Shqiptaria

forma e foljes = ishte


kjo vete me mire "dhe nderkombetarisht njihet me emrin Albania"

Motoja e sakte eshte "Feja e shqiptarit asht shqiptaria", kjo moto e ka origjinen me para se Enveri,

Tani po e lexoj te gjith artikullin e po shikonj qe ka shume opinione e pak fakte. Wikipedia duhet vetem te tegonje fakte jo opinionet e autoreve (Menjeefjale POV i artikullit eshte jo mire)

Shqiperia antare e konferences islamike.

Redakto

Miredta, Deshiroj t'ju bej me dije se Shqiperia ende nuk eshte antare e Konferences Islamike: Eshte e vertete qe eshte nenshkruar aderimi ne kete konference ne nentor 1992 nga ish presidenti i asaj kohe, Sali Berisha, por sipas Kushtetutes se Shqiperise dhe pervojes nderkombetare aderimi ne nje organizate duhet te ratifikohet nga parlamenti vendas e te botohet ne gazeten zyrtare. Asnje nga keto proceduar nuk eshte kryer. as ratifikimi e per pasoje as botimi ne gazeten zyrtare. Kjo eshte shume e lehte te verifikohet. Pra sipas kushtetutes nuk mund te jete Shqiperia vend antar i saj, ndonese ne praktike, sic ndodh zaten ne Shqiperi, marrin pjese ne mbledhje, por po ta shohesh me kujdes, gjithmone jo ne nivelin e duhur ose nje nivel me poshte se ai i kerkuar. Kjo ceshtje, e cila nga disa vende evropiane eshte shume e ndjeshme, mendoj se duhet te trajtohet me vertetesi.

Kërkesë redaktimi më 21 mars 2013

Redakto

Ka ndryshuar presidenti i shqiperise.

Kërkesë redaktimi më 24 prill 2013

Redakto

Politika

Redakto
 
Kuvendi i Shqipërisë

Shqipëria është Republikë Parlamentare në të cilën roli dominues i administrimit të punëve të shtetit i bie kryeqeveritarit (sistemet "demokratike" shtetërore perëndimore). Shqipëria për herë të parë është shpallur Republikë më 12 nëntor 1912. Kuvendi i shpalljes së pavarsisë së Republikës nga Perandoria Osmane është mbajtur në Vlorë dhe në histori ky kuvend është i njohur si Asambleja e Republikës së Shqipërisë.

Kushtetuta e Shqipërisë u adoptua më 28 nëntor 1998 përmes referendumit mbarëpopullor. Kjo kushtetutë përkufizon Shqipërinë si republikë parlamentare, shtet unitar e të pandashëm, si dhe me qeverisje të bazuar "në një sistem zgjedhjesh të lira, të barabarta, të përgjithshme e periodike". Sipas kushtetutës, organi ligjvënës përbëhet nga një dhomë - Kuvendi - dhe ka 140 anëtarë, të cilët zgjedhin kreun e shtetit, Presidentin e Republikës, si dhe Këshillin e Ministrave e ngarkuar me pushtetin ekzekutiv.

Presidenti i Shqipërisë apo Institucioni kushtetues i Presidentit të Republikës sipas Kushtetutës së Shqipërisë është kryetari i shtetit. Kryetar i Republikës së Shqipërisë është Presidenti Bujar Nishani. Në Kushtetutën e Republiks së Shqipërisë është përcaktuar mënyra e zgjedhjes, mandatit, shkarkimit ose të zëvendësimit të Presidentit të Republikës. Kushtet për zgjedhjen e Presidentit të Republikës së Shqipërisë janë të parapara në nenin 86 të Kushtetutës. Sipas këtij neni Presidenti i Republikës është kryetar shteti dhe përfaqëson unitetin e popullit. Si president mund të zgjidhen vetëm personat me moshë mbi 40 vjeçare me shtetësi shqiptar nga lindja dhe që së paku dhjetë vitet e fundit i kanë kaluar në Shqipëri.

Lidhjet e jashtme janë për informim dhe nuk eshte mirë të përdoren për rekam. Nëse nuk ke qëllim reklamimi atëher të bëjë të ditur se ekziston aty një lidhje për atë qëllim. Dhe në fleten që keni prezentuar po të njëtat të dhëna gjenden të shkruara (është fletë e dorës së tretë).--Hipi Zhdripi 10 Shtator 2006 03:23 (UTC) Pajtohem me ty, lidhjet duhet të kenë informacion të mirë dhe sa më pak synim financiar. Dori | Diskuto 10 Shtator 2006 03:43 (UTC) Termi informim këtu nuk e ka kuptimin e informit të lexuesve për fleta të internetit por thjeshtë informim se ku lexuesi mund të gjejë të dhëna mbi përmbajtjen e artikulli për tu kuptuar më mirë ky seksion është i ngjashëm me seksionin Burim i të dhënave (literatura/referimet) me një dallim që këtu kemi të bëjmë me burime elektronike të paraqitura në internet dhe nuk janë të dalura në shtyp. Për më thjesht shikoni këtu.--Hipi Zhdripi 10 Shtator 2006 14:58 (UTC)

'letta <3 shumë mir qe keni krijuar kesi llloj te faqeve qe na nevojiten per te mesuar dhe per te dituer em shum mbi popullin ton dhe per trevat shqiptare --faleminderit---

Redakto

Historia e bashkimit evropian

Redakto

Ashtu si disa prej popujve te tjere te gadishullit ballkanik , edhe populli yne deshiron qe , ne te ardhmen e afert , S hqiperia te jete antare e BE ndoshta per tu realizuar kjo deshire do te duhet te kalojne shume vite , por ne dikur do te jemi padyshim qytetare te EVROPES SE BASHKUAR . Prandaj eshte shume e rendesishme cilat jane fazat kryesore te integrimit te vendeve ne kete oraganizim ndershteteror , si dhe cilat jane vecorite shoqerore , ekonomike , politike , kulturore etj.., te para keto ne kenveshtrim gjeografiko - historik keshtu ne duhet te jemi te zgjuar dhe te ndergjegjshem per veprimet qe bejme sepse vetem keshtu mund te jemi ANTARE TE BASHKIMIT EVROPIAN

PUNOI 
pseudunim : Moda

Ultesirat

Redakto

Shqiperia eshte toke e ultesirave fushave kodrinave e maleve te larta.Lartesia mesatare e vendit eshte 714m.Pjesa me e madhe e vendit shtrihet ne zonen 200-1000 m (51.2%) reth 1/5 (19.6%) eshte ultesire 0-200 m dhe gati 1/3 (29.2%) zone malore mbi 1000 m e larte

pse shqiperia quhet Shqiperi

Redakto

Shqiperia ka marr kete emrin nga zogut te bekuare: shqiponja, qe jeton ne malit e Shqiperise. Ne te verteten etimologji i kesaj fjal asht i pasigurt. Ne prejardhje nuk eksistonte emer Shqiperia po prinderit juaj te vjeter u quajten arbere. Edhe sot Shqiptaret qe jetojn jashte Shqiperise ne Itali u quajten arbere ( arberesh).

Me fal for my shqip, I'm not albanian. I hope somebody will continue this discussion.

albania

Redakto

mua me pelqen shqiperia

Shqiperia u be shtet i pavarur dhe sovran me 28 nentor 1912

Shqypni

Redakto

A muni me shtu (gegërisht → gegnisht: Shqipnia / Shqypnia). Faliminerës.

PSE JETOJME N'SHQIPI MO ehaaaaa[KRYESORE]

Redakto

NE JETOJME NE SHQIPERI SPS KEI LINDUR NE SHQIPNI DHE JENA SHQIPTAR

KY TEKST I SHKR NGA ARJOL LLUKA ME ILIRIAN META

ndryshimi i popullsise

Redakto

mendoj qe popullsia e shqiperise duhet te ndryshoje sepse tani janë duke marre popullsinë e shqiperise dhe ajo duhet te ndryshojnë

Albanian-Latin name (not Italian-Latin)

Redakto

Shqipëria = Aquilia ( < aquila )

kot fare

Kërkesë redaktimi më 10 maj 2018

Redakto

sdasdasd

Maqedonia e Veriut

Redakto

Vendi ka ndryshuar emrin dhe eshte zyrtarisht Republika e Maqedonise se Veriut ose Maqedonia e Veriur, dhe jo Republika e Maqedonise ose Maqedonia.

Ndarja në Rrethe nuk ekziston më

Redakto

Ndarja në 36 rrethe nuk ekziston më.

Tani sipas Kushtetutës ka 12 qarqe (Qark). Gjithashtu është ndarja administrative territoriale në 61 Bashki (ligj i vitit 2015)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 11 maj 2022 20:02 (CEST)

plazhet . si ka mundesi mos te jene plazhet e KAVAJES

Redakto

PLAZHET E KAVAJES KANE QENE DHE JANE AKOMA ME TE RENDESISHMIT E SHQIPERISE . 5.102.11.187 2 korrik 2022 17:27 (CEST)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 21 shkurt 2023 09:39 (CET)

Lidhjet e jashtme

Redakto

Lidhjet e jashtme janë për informim dhe nuk eshte mirë të përdoren për rekam. Nëse nuk ke qëllim reklamimi atëher të bëjë të ditur se ekziston aty një lidhje për atë qëllim. Dhe në fleten që keni prezentuar po të njëtat të dhëna gjenden të shkruara (është fletë e dorës së tretë).--Hipi Zhdripi 10 Shtator 2006 03:23 (UTC)

Pajtohem me ty, lidhjet duhet të kenë informacion të mirë dhe sa më pak synim financiar. Dori | Diskuto 10 Shtator 2006 03:43 (UTC)

Termi informim këtu nuk e ka kuptimin e informit të lexuesve për fleta të internetit por thjeshtë informim se ku lexuesi mund të gjejë të dhëna mbi përmbajtjen e artikulli për tu kuptuar më mirë ky seksion është i ngjashëm me seksionin Burim i të dhënave (literatura/referimet) me një dallim që këtu kemi të bëjmë me burime elektronike të paraqitura në internet dhe nuk janë të dallura në shtyp. Për më thjesht shikoni këtu.--Hipi Zhdripi 10 Shtator 2006 14:58 (UTC)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 12 shkurt 2024 16:02 (CET)

Internet Archive Bot

Redakto

Përshëndetje, redaktorë!

Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli Shqipëria. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar redaktimin tim. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni këtë faqe për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:


Gjithë të mirat!—InternetArchiveBot (Raportoni probleme) 28 maj 2024 18:51 (CEST)

Return to "Shqipëria/Arkivi 1" page.