ETJET E KOSOVËS
Arkivi i filmit
Origjinali Etjet e Kosovës
Vendi i prodhimit Kosovë
Viti i prodhimit 2005
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 82 min.
Gjuha origjinale Shqip
Për moshën ≥16
Ekipi realizues
Regjia Sunaj Raça
Skenari Sunaj Raça
Kameramani Shukri Kaçaniku & Gavrosh Haxhihyseni
Prodhuesi i filmit: Sali Limani & Blerim Destani
Aktorë kryesorë
Sheqerie Buqaj
Rajmonda Bulku
Tinka Kurti
Blerim Destani
Aktorët tjerë
Faruk Begolli
Ermela Teli
Bislim Muça
Meto Jovanovski


Etjet e Kosovës është film artistik i metrazhit të gjatë prodhuar në Kosovë. Filmi fokusohet tek pasojat e luftës në Kosovë. Është një film i gjallë, plot temperament që sjell shumë emocione.

Përmbajtja

Redakto

Filmi Etjet e Kosovës ka tre linja kryesore, fundi i të cilave është tragjik.

Aktorët dhe rolet

Redakto

Shih edhe

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto