Faruk Basha lindi më 9 shkurt të vitit 1940Tiranë, është kinematograf shqiptar, kameraman dhe zhvillues i efekteve speciale filmike.

FilmografiaRedakto

KinematografiRedakto

KameramanRedakto

Efekte specialeRedakto

  Ky artikull që ka të bëjë me një biografi individi është i cunguar. Ju mund të ndihmoni Wikipedinë duke e përmirësuar atë.