Fillim i vështirë

Fillim i vështirë
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Fillim i vështirë
Vendi i prodhimit Tiranë Shqipëri
Viti i prodhimit 1986
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 74:23
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Albert Xholi
Skenari Shpresa Vreto
Muzika e filmit Aleksandër Peçi
Kameramani Faruk Basha
Drejtori artistik Vasil Karsella
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Marjeta Ljarja
Timo Flloko
Sokol Gjoshi
Margarita Xhepa
Aktorët tjerë
Marika Kallamata
Marta Burda
Shkëlqim Basha
Ejnar Nelku

Filmi "Fillim i vështirë" prodhim i vitit 1986.

Regjia: Albert Xholi, Skenari: Shpresa Vreto, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Aleksandër Peçi.

Përmbajtja e filmit

Redakto

“Rreziku i ardhjes së njerkës” vjen papritur në jetën e Bledit të vogël. Ky lajm që vogëlushi e mëson rastësisht ishte një shok emocional për të. Nga ana tjetër kjo ndikon në lidhjen shpirtërore midis babait të Bledit Agronit dhe Zanës një kolege e tij e cila ushqen një ndjenjë të thellë dashurie për Agronin.

Aktorët në role

Redakto