Gabimi (film)
Arkivi i filmit
[[Figura:|280px]]
Titulli shqip Gabimi (film)
Origjinali Gabimi (film)
Vendi i prodhimit 1986
Viti i prodhimit Tiranë - Shqipëri
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 49:20
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Drita Koçi
Skenari Kiço Blushi
Muzika e filmit Maksim Shehu
Kameramani Pëllumb Kallfa
Drejtori artistik Klement Rrota
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Bujar Lako
Ergin Kuke
Rajmonda Bulku
Margarita Xhepa
Aktorët tjerë
Ilia Shyti
Marika Kallamata
Ariola Rënja
Genti Mehmeti
Ernald Zajmi
Klaus Qinami

Filmi "Gabimi" prodhim i vitit 1986 me metrazh të shkurtër. Kohëzgjatja: 50 min

Regjia: Drita Koçi, Skenari: Kiço Blushi, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Maksim Shehu.

Përmbajtja e filmit Redakto

Martini është një djalë kureshtar. Për shkak të karakterit të tij herë aktiv dhe herë i mbyllur në vetvete, ndodhin shpesh keqkuptime edhe të hidhura midis Martinit dhe prindërve të tij, mësuesve, shokëve, vëllait të madh dhe motrës së vogël. Si duhet të sillen prindërit mësuesja dhe të afërmit me Martinin që të mos fyejnë personalitetin e tij?

Aktorët Redakto