Jeta në duart e tjetrit

film
Jeta në duart e tjetrit
Arkivi i filmit
Titulli shqip Jeta në duart e tjetrit
Vendi i prodhimit Tiranë, Përmet, Shqipëri
Viti i prodhimit 10 Tetor 1992
Koha (Zëri) - (PAL/DVD) 83:10
Gjuha origjinale Shqip
Ekipi realizues
Regjia Albert Xholi
Skenari Lliko Nano
Muzika e filmit Thoma Simaku
Kameramani Bardhyl Martiniani
Drejtori artistik Nexhi Backa
Prodhuesi i filmit: Shqipëria e Re
Aktorë kryesorë
Eva Alikaj
Kristaq Skrami
Bujar Asqeriu
Reshat Arbana
Aktorët tjerë
Stavri shkurti
Spiro Petromilo
Merita Çoçoli
Eli Beci

Filmi "Jeta në duart e tjetrit" është prodhuar nga "Shqipëria e Re" në vitin 1992. Regjia: Albert Xholi, Skenari: Liko Nano, Muzika: Thoma Simaku.

Ne kete film eshte perdorur edhe kenga Brother Louie i grupit Modern Talking

Përmbajtja e filmit

Redakto

Dy shokë shkolle Fredi dhe Spiro takohen rastësisht. Fredi punon në një fshat të thellë ndërsa Spiro ka karrierë të shkëlqyer në qytet. Spiro zyrtar i lartë ndjehet i tërhequr nga bukuria e Anës gruas së Fredit. Papritur Ana ndeshet me një anë të panjohur të karkaterit të të shoqit. Për hir të karrierës që i ofron Spiro ai nuk e kupton që miku i dikurshëm po i kërkon në këmbim diçka shumë të shenjtë për Anën.

Aktorët në role

Redakto