Stampa:Infobox KS vendbanim Leshan është një vendbanim në komunën e Therandës, Kosovë.

Ka Elshani,Gashi,Kryeziu,Krasniqi,Kabashi,Kotorri,Papaj,Bytyci,Kodra,Gjogaj,Zogaj,Ramadani,Nuredini,Buzhala,Sinani.

Ku njihen me fise si Geleviç,Bullaveç,Dermak,Azezoviç,Muratoviç,Tupall etj... Vendasit qe para e.r.s sone jane Elshanet dhe Gashet.

Ku ka <<Elshani,Gashi,Kryeziu,Krasniqi,Kabashi,Kotorri,Papaj,Bytyci,Kodra,Gjogaj,Zogaj,Ramadani,Nuredini,Buzhala,Sinani.>> Ku njihen me fise si Geleviç,Bullaveç,Dermak,Azezoviç,Muratoviç,Tupall etj... Vendasit qe para e.r.s sone jane Elshanet dhe Gashet.

Lidhje të jashtme Redakto