Savrovë është një vendbanim në komunën e Therandës, Kosovë. Pas vitit 1999 fshati është i njohur edhe me emrin Ujmirë.

Savrovë
Ujmirë
Fshat

Shih dhe këtë

Redakto

Lidhje të jashtme

Redakto