Kjo është një listë e telenovelave te transmetuara ne Shqipëri nder vite, të renditura sipas shteteve.

Argjentina Redakto

Brazil Redakto

Kili Redakto

Kolumbia dhe USA Redakto

Meksika Redakto


Triumfi i dashurise - Triunfo del amor 2010

Venezuela Redakto

Peru Redakto

Shiko edhe Redakto