Lista e stampave për përdorues

Ktu janë stampat të ndryshme për përdorues, që të krijojn nji faqe përdorues individuale edhe bukur.

Gjithashtu mund të shikoni edhe stampat për përdorues në këtë faqe: Përdoruesi:Mr. Pseudo/UBX.

ARedakto

Adhurues i Albert EinsterinitRedakto

  Ky përdorues është adhurues i Albert Einstein.

AkulloreRedakto

  Ky përdorues pëlqen akulloren.

AstronomRedakto

  Ky përdorues është i diplomuar në shkencat e Astronomis.

BRedakto

BiografiaRedakto

  Ky përdorues bën pjesë në projektin e Biografive.

BundesligaRedakto

  Ky përdorues ndjek Bundesligan.

BylisRedakto

  Ky përdorues është mbështetës i KF Bylis.

C, ÇRedakto

D, DhRedakto

Ë, ERedakto

EkonomiRedakto

L. von MisesRedakto

  Ky përdorues lexon veprat e Ludwig von Misesit.





50px Ky përdorues ju këshillon të lexoni veprat e Ludwig von Misesit.

ShkollimRedakto

  Ky përdorues është i diplomuar në shkencat ekonomike





  Ky përdorues është i diplomuar në shkencat juridike.





FRedakto

FilmiRedakto

  Ky përdorues është pjestar i portalit film.

FizikaRedakto

  Lënda e preferuar e këtij përdoruesi është Fizika.

G, GjRedakto

GazetarRedakto

  Ky përdorues është i diplomuar në fushën e Gazetarisë.

GegënishtRedakto

aln Ky përdorues âsht folës amtar i gegnishtes.

GjilanRedakto

  Ky përdorues vjen nga Gjilani.

Google ChromeRedakto

  Ky përdorues kontribuon në Wikipedia duke përdorur Google Chrome.

GreenpeaceRedakto

  Ky përdorues mbështet organizatën Greenpeace.

HRedakto

IRedakto

InformatikaRedakto

  Ky përdorues është pjestar i portalit informatikë.

InjorantRedakto

  Ky përdorues është injorant.

IstoguRedakto

  Ky përdorues vjen nga Istogu.


ItaliaRedakto

 Ky përdorues vjen nga Italia.
Questo utente viene dall’Italia.

JRedakto

KRedakto

KrishtërimiRedakto

  Ky përdorues i takon besimit krishter


  Ky përdorues i takon besimit katolik


Ky përdorues i takon besimit ortodoks

KlinaRedakto

  Ky përdorues vjen nga Klina.

Kupa Botërore 2010Redakto

  Ky përdorues ndjek Kupën e Botës Afrika e Jugut 2010.

KimiaRedakto

  Lënda e preferuar e këtij përdoruesi është kimia.

L, LlRedakto

LezhaRedakto

  Ky përdorues vjen nga Lezha  

MRedakto

MatematikRedakto

  Ky përdorues është i diplomuar në matematikë
  Ky përdorues pëqen matematikën.

Mozilla FirefoxRedakto

  Ky përdorues ndihmon Wikipedinë duke pëdorur Mozilla Firefox.

MyslimanRedakto


N, NjRedakto

ORedakto

  Ky përdorues vjen nga Ohri.

PRedakto

PejaRedakto

  Ky përdorues vjen nga Peja.

PrishtinaRedakto

  Ky përdorues vjen nga Prishtina.




QRedakto

R, RrRedakto

Adhurues e RihannësRedakto

Ky përdorues është adhurues i Rihanës

S, ShRedakto

SHbaRedakto

  Ky përdorues vjen nga Shtetet e Bashkuara.
This user comes from the United States.

StrugaRedakto

  Ky përdorues vjen nga Struga.


T, ThRedakto

TifozRedakto

  Ky përdorues mbështet Kombëtaren Gjermane në Kupën e Botës Afrika e Jugut 2010.
LFC Ky përdorues mbështet Liverpool FC dhe nuk do të ecë kurrë vetëm.
  Ky përdorues mbështet AC Milan
  Ky përdorues mbështet
Real Madrid C.F.

TiranaRedakto

  Ky përdorues vjen nga Tirana

URedakto

UlqiniRedakto

  Ky përdorues vjen nga Ulqini  




UniversiRedakto

  Ky përdorues beson se universet paralele ekzistojnë.

UdhëtimeRedakto

AustriRedakto

  Ky përdorues ka qenë në Austri



DanimarkëRedakto

  Ky përdorues ka qenë në Danimarkë



EgjjiptRedakto

  Ky përdorues ka qenë në Egjipt



FrancëRedakto

  Ky përdorues ka qenë në Francë



GjermaniRedakto

  Ky përdorues ka qenë në Gjermani



ItaliRedakto

  Ky përdorues ka qenë në Itali



IzraelRedakto

  Ky përdorues ka qenë në Izrael



KosovëRedakto

  Ky përdorues ka qenë në Kosovë (Dardani)

Udhetimi në kohëRedakto

  Ky përdorues beson tek udhëtimi në kohë.

VRedakto

VloraRedakto

  Ky përdorues vjen nga Vlora.

X, XhRedakto

YRedakto

Z, ZhRedakto