Kjo është një listë e telenovelave te transmetuara ne Shqipëri nder vite, të renditura sipas shteteve.

ArgjentinaRedakto

BrazilRedakto

KiliRedakto

Kolumbia dhe USARedakto

MeksikaRedakto


Triumfi i dashurise - Triunfo del amor 2010

VenezuelaRedakto

PeruRedakto

Shiko edheRedakto